Підвищення ціни на газ та електроенергію закладено в меморандумі з МВФ, тому зростання тарифів – лише питання часу

Фінансовий план "Нафтогазу" передбачає нове підвищення ціни на газ для населення із жовтня 2017 року майже на 19%, підкреслює у своєму блозі на сайті "ГОРДОН" екс-нардеп Віталій Журавський.

Свистуни-реформатори вчергове відкрили свій ненаситний хавальник про комунальні тарифи. Дивіться, мовляв, наближається опалювальний сезон, а ми не підвищуємо тарифів. До того ж зводять це в ранг досягнення.

Здається мені, що наші можновладці злетіли з котушок та остаточно здуріли.

А тепер рахуймо. За три останні роки гаряча вода подорожчала в чотири рази, опалення – утричі, електроенергія – у три з половиною рази. Газ населенню вони "спихають" за захмарною ціною – 6879 грн за тисячу кубів. До того ж – увага – це газ власного виробництва, собівартість якого приблизно 2 тис. грн.

Окрім того, ці кретини безглуздим підняттям тарифів догралися до того, що приблизно сім мільйонів українських сімей змушені звертатися по субсидії. Це в шість разів більше, ніж три роки тому.

І після всього цього "реформатори" сміють відкривати свій поганий рот, розповідаючи, що більше не мають наміру підвищувати тарифи.

P.S. А тепер хохма – фінансовий план "Нафтогазу" передбачає підвищення із жовтня 2017 року ціни на газ для населення майже на 19%. Нині його "зарубали", але от невдача – підвищення ціни на газ та електроенергію закладено в меморандумі з МВФ, тому подальше зростання тарифів залишається лише питанням часу.

Джерело: "ГОРДОН"