Стає все очевидніше, що зупинити кровопролиття і громадянський конфлікт можуть лише дострокові вибори

Прорив екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі через кордон продемонстрував, що інститути влади в Україні не працюють, а сам кордон "перетворився на велику дірку", пише у своєму блозі на сайті "ГОРДОН" екс-нардеп Віталій Журавський.

Події на кордоні навколо Саакашвілі – свідчення того, що, на превеликий жаль, інститути влади не працюють. Вони паралізовані. В умовах війни кордон перетворився на велику дірку.

Але ще більше "успіхів" влада досягла в економіці і соціальній сфері. Захмарні тарифи непідйомні для більшості людей. На цьому наживається влада та олігархи. Очікувана реформа у сфері охорони здоров'я та пенсійна реформа на мільйони зменшать кількість українців і виштовхнуть найенергійніших за кордон. В Україні нас стане набагато менше.

Ніхто не займається економікою і створенням нових робочих місць. Кількість безробітних і надалі неухильно зростає.

Влада самоусунулася від установлення миру в країні, що викликає подив у наших міжнародних партнерів.

У парламенті немає коаліції більшості. Є ситуативна більшість, створена на основі договірняків, корупції і під загрозою відкриття нових кримінальних справ проти чинних народних обранців.

Загострення боротьби між владою нинішньою і колишніми її партнерами веде країну до хаосу та беззаконня.

Стає все очевидніше, що зупинити кровопролиття і громадянський конфлікт можуть лише дострокові вибори. І з цим тягнути не можна.

Джерело: "ГОРДОН"