Непідхожі й надто прості. Найгірші вбрання знаменитостей на Met Gala 2023. Фото

Вбрання Кендалл Дженнер назвали невдалим для такого заходу
Фото: ЕРА
У ніч на 2 травня у Нью-Йорку відбувся організований редакцією американського журналу Vogue благодійний бал Інституту костюма – Met Gala 2023, присвячений життю і творчості німецького дизайнера Карла Лагерфельда. Фото із заходу розмістило агентство ЕРА.

Інтернет-видання "ГОРДОН" публікує добірку знімків знаменитостей, чиї образи редакція глянсового журналу про моду Glam назвала найгіршими на цьому заході.

Оцінюючи вбрання британської супермоделі Кейт Мосс, експерти визнали його несміливим і таким, що не вирізняло знаменитість із загальної маси.

Американській співачці Біллі Айліш дісталося від модного глянцю за повторення торішнього дизайну.

Вбрання американської моделі й акторки Кендалл Дженнер і її сестри-моделі Кайлі Дженнер також опинилися у списку найгірших, їх відзначили як непідхожі для цього заходу.

Образ американської акторки Олівії Вайлд редакція глянцю визнала таким, що підходить для вечірки з нагоди Гелловіна, але не для виходу на доріжку Met Gala 2023.

Американська інтернет-зірка Емма Чемберлен опинилася в рейтингу найгірших вбрань церемонії за те, що її образ видався експертам недостатньо ефектним.

Вбрання американської акторки Маргарет Кволлі розкритикували за простоту і схожість зі "стандартним вбранням восьмикласниці".

Контекст:

Met Gala благодійний захід, який передує відкриттю щорічної модної виставки Інституту костюма. 2020 року бал скасували через пандемію коронавірусу.

Найгарніші вбрання знаменитостей на Met Gala 2023 можна подивитися тут.