П'ять стрижок для жінок за 60 років. Найвиграшніші варіанти

Після 60 років можна вибирати густий чубчик, оскільки він допоможе приховати зморшки на лобі
Фото: depositphotos.com
Із віком потрібно переоцінювати власні критерії зовнішнього вигляду й розуміти, що вам пасує більше зараз. Про це заявило видання Southern Living.

"Те, що працювало в 1980-х роках, не обов'язково виявиться ідеальним зараз. Насправді все це означає, що ми можемо надихнутися абсолютно новими речами і знайти свою кращу наступну версію. Багатьох із нас відлякують неохайні зачіски, які жінки мають носити після 60 років. На щастя, ми не зобов'язані вибирати якусь із них", – зазначили автори матеріалу.

Вибір стрижок для жінок за 60 років великий. Якщо стоїть питання, чи приховувати сивину, – це особистий вибір кожної.

Класичний боб

Це позачасова стрижка, яка завжди є актуальною. Класичний боб обрамляє обличчя й має ефектний вигляд, незважаючи на те, де ви вирішите зробити проділ: збоку чи посередині. Це легка для укладки стрижка.

Боб із густим чубчиком

За допомогою такої стрижки можна приховати зморшки на лобі. Боб із густим чубчиком – стильна стрижка: класична й модна водночас.

Класична стрижка піксі

Ця коротка стрижка – гарний варіант для сивих жінок, які вирішили не фарбувати волосся. Додатковий бонус – те, що така форма скорочує етапи догляду: не потребує часу на укладку.

Ультрашарувата стрижка

Недбалий стиль такої стрижки дає об'єм і форму. Якщо під час сушіння волосся використати продувну щітку, а потім побризкати волосся лаком, зачіска залишатиметься ефектною і пишною протягом усього дня.

Текстуровані шари

Власницям хвилястого або кучерявого волосся варто звернути увагу на подовжену стрижку. Вона передбачає багатошаровість, починаючи від середини довжини волосся до їхніх кінчиків, а також бічний чубчик. Ця зачіска допоможе акцентувати хвилясту текстуру волосся.

Контекст:

Про те, як добирати зачіску жінкам за 50 років, можна дізнатися тут.