Вії зіпсуються, якщо неправильно використовувати сироватку для їхнього росту. Експертка розповіла, як обрати найкращий засіб

Сироватку для вій застосовують один раз на день протягом чотирьох тижнів
Фото: depositphotos.com
Використання сироватки для росту вій впродовж усього кількох тижнів дає змогу отримати помітний результат. Про те, як правильно дібрати засіб для вій, у коментарі виданню Express розповіла головна наукова співробітниця Olaplex Лавінія Попеску.

За словами експертки, сироватки бувають трьох видів: на основі простагландинів (ліпідів), на основі пептидів і на основі вітамінів. Водночас найкращі сироватки для вій містять рослинні екстракти та вітаміни для живлення й догляду, а деякі можна використовувати і для брів.

Оскільки вії на 80% складаються з кератинового білка, наголосила експертка, поширеним інгредієнтом у сироватках для вій є біотин, який допомагає метаболізувати білок.

Як використовувати

Зазвичай сироватку для вій застосовують один раз на день протягом чотирьох тижнів, а потім досить наносити двічі-тричі на тиждень для підтримання результатів. Фахівчиня звернула увагу, що частіше використання може призвести до надмірного росту і стоншення вій.