"Забудьте про бабусині сукні". Андре Тан розповів, що вдягти на Великдень, щоб мати стильний і доречний вигляд

За словами дизайнера, білий колір є традиційним для святкування Великодня й символізує чистоту, оновлення й нове життя
Фото: depositphotos.com

Український дизайнер Андре Тан 1 травня в новому пості на своїй сторінці в Instagram розповів, що вдягти на Великдень, щоб мати стильний і доречний вигляд.

"Забудьте про бабусині сукні", – закликав Андре Тан.

Вишиванки

"Це не просто одяг, а символ нашої автентичності та єднання із традиціями. Ну, і це дуже-дуже гарно! Ідеальніше варіанта не знайти", – порадив експерт.

Фото: andre_tan_official / Instagram

Білий колір

За словами дизайнера, цей колір є традиційним для святкування Великодня й символізує чистоту, оновлення й нове життя.

Фото: andre_tan_official / Instagram

Пастельні тони

"Блакитні, рожеві, персикові та м'ятні відтінки чудово підходять для весняного свята. Речі в пастельних тонах подарують вам відчуття легкості й підкреслять вашу жіночність", – порекомендував Андре Тан.

Фото: andre_tan_official / Instagram

Квітковий принт

"Сукня або блузка із квітковим принтом – це завжди стильно й актуально. Такий одяг створить романтичний і жіночний образ, який ідеально підходить для святкової атмосфери", – наголосив експерт.

Фото: andre_tan_official / Instagram

Пасторальний стиль

"Легкі сукні з натуральних тканин, що підкреслюють талію, із пишною спідницею подарують вам відчуття затишку й душевного спокою, – розповів дизайнер. – І найголовніше – обирайте одяг, у якому вам буде комфортно й радісно! Адже Великдень – це перш за все світле свято любові, радості та єднання із близькими".

Фото: andre_tan_official / Instagram

Контекст:

Раніше у Православній церкві України заявили, що в них немає заборони для жінок відвідувати церкву у штанах і з непокритою головою. Представники церкви наголосили, що сучасні жіночі штани нічого спільного із чоловічим одягом не мають.

Андре Тан також назвав п'ять табу для жінок під час вибору великоднього образу.