Як підготувати школяра до 1 вересня: лайфхаки для мам і тат

Фото: mykite.com.ua

Шановні батьки, час збирати портфель. Жодних відмовок! Навіть якщо ви вже дорослі, школу закінчили кільканадцять років тому і працюєте на авторитетній посаді. Навіть якщо в "Дію" підтягнулися всі ваші атестати й дипломи. Вам однаково треба збиратися на навчання, оскільки підготовки до школи ніхто не скасовував. Хоча зубрити правила та робити уроки доведеться не вам (але це не точно), але відповідальність за підготовку шкільного інвентарю лежить саме на ваших плечах. І це неймовірно приємно! Обирати новеньку канцелярію і красивий ранець, яскраві фарби й кольоровий папір… Можна і дитинство згадати, і настрій підняти, і корисну справу для дитини зробити. Як не крути, самі плюси!

Але як обрати правильний рюкзак і не забути нічого з того, що потрібно у нього складати? Легко! Ось кілька порад, які допоможуть з усім упоратися на "відмінно"!

1. Як обрати шкільний рюкзак

  • Обирайте ортопедичну модель. Інші нас не цікавлять, хай які вони яскраві. Дитина щодня носитиме рюкзак на своїх ще не зміцнілих плечах. А всередині треба буде розміщувати важкі підручники й багато іншого. Шкільні ортопедичні рюкзаки Kiteоптимальний вибір як для першокласників, так і для старших школярів. Ці аксесуари схвалені ортопедами України та Німеччини. Запатентовані ергономічні спинки мають пружні м'які подушечки, які знижують навантаження на поперек. Анатомічні S-подібні лямки – широкі, зручні, дихають ізсередини. Нагрудний ремінь фіксує лямки у правильному положенні й допомагає збалансувати вагу вмісту рюкзака.

  • Виміряйте зріст дитини. Це допоможе відсіяти велику кількість зайвих рюкзаків, які вже малі чи ще великі. Це суттєво заощадить ваш час. Пам'ятайте, ранець ми не обираємо "на виріст", а беремо модель, яка ідеально сідає по фігурі.

  • Початкова школа. На зріст 115–130 см підходять рюкзаки Kite Education у розмірі S, на 130–145 – у розмірі M. 

  • Середня і старша школа – рюкзаки Kite Education Teens: M-ка – компактна й універсальна, L-ка – більша і дуже містка, годиться для старшокласників, студентів і дорослих.
Фото: mykite.com.ua

2. Канцелярія для школи – список

  • Зошити. У клітинку, лінійку (а в перших класах – у косу лінію). У початковій на перший час знадобиться по п'ять штук, а у старших – по 10 (кожного виду). У 1–4 класах потрібні тоненькі (12–18 аркушів), а для старшої школи – від 24 аркушів.

  • Щоденник потрібен лише із другого класу. Бажано обирати моделі з практичною цупкою обкладинкою та з PU-покриттям.

  • Письмове приладдя. Кулькові сині ручки – від двох штук. Гелеві ручки Kite "пиши-стирай" допомагають подолати страх помилок, адже написане можна виправляти протягом 12 годин. Також потрібні графітні олівці універсальної твердості HB.

  • Товари для творчості (для молодшої школи). Альбом для малювання; акварельні та гуашеві фарби; набір пензликів; склянка-непроливайка; палітра; кольоровий папір і картон; аркуші для акварелі; кольорові олівці та фломастери; клей-олівець.

  • Для організації та порядку. Теки для зошитів і праці, тека-портфель для малюнків.

  • Канцелярські інструменти. Ножиці, лінійки, точилки.

  • Дрібнички. Стікери, закладки, скріпки, гумки.

  • Пенал. У першому класі у пригоді стане пенал-книжка Kite з органайзером для канцелярії. Для старшокласників зручніші компактні пенали.

  • Важливі аксесуари, про які ви могли забути. Сумка для взуття – справжній маст-хев для фізкультури та гуртків.Фартух із нарукавниками збереже одяг чистим під час занять творчістю.

  • Щоб дитина була не голодна: товари для зручних та смачних перекусів. Яскравий ланчбокс Kite, пляшечка для води, термос для теплого чаю. І модний ланчбег – термосумка для обіду.

Завітайте на офіційний сайт виробника Kite, щоб ознайомитися з повним асортиментом товарів для школи.