25-річна наречена Павліка: Віктор Франкович не поспішав мені допомагати, хоча я потребувала роботи й чекала від нього допомоги

Репяхова познайомилася з Павліком п'ять років тому
Фото: repyahovakate / Instagram

За словами нареченої українського артиста Віктора Павліка Катерини Репяхової, Віктор Павлік запропонував їй посаду концертного директора після того, як вона три роки пропрацювала у психолога Дмитра Карпачова, організовуючи його виїзні майстер-класи.

25-річна наречена 54-річного українського співака Віктора Павліка та за сумісництвом його концертна директорка Катерина Репяхова вважає, що її життя після знайомства з артистом стало свідомішим і спокійнішим. Про це вона розповіла в Instagram.

"Протягом чотирьох років студентського життя я змінила дев'ять місць проживання. У Києві я знаю майже всі райони. Упродовж цих чотирьох студентських років було багато веселощів, щастя, гарних людей, друзів, безсонних ночей. Але відразу, як закінчила університет, я зустріла Віктора Франковича", – поділилася спогадами наречена Павліка.

За словами Репяхової, на момент знайомства з Павліком вона потребувала допомоги.

"Віктор Франкович не відразу повірив у мене і не поспішав мені допомагати, хоча я на той момент мала потребу в роботі й чекала від нього допомоги", – зізналася Репяхова.

Вона підкреслила, що артист запросив її до себе на роботу після того, як вона три роки пропрацювала у психолога Дмитра Карпачова, організовуючи його майстер-класи.

Катерина Репяхова познайомилася з Віктором Павліком 4 листопада 2015 року в готелі завдяки випадковому збігу обставин.

Віктор Павлік був одружений тричі. У нього троє дітей: 35-річний Олександр від першої дружини Лідії, 32-річна Христина від дрижини Світлани та 20-річний Павло від третьої дружини Лариси.