62-річний Дольф Лундгрен здійснив велопрогулянку Стокгольмом

У 62 роки актор і далі займається карате
Фото: dolphlundgren / Instagram

Американський актор шведського походження Дольф Лундгрен під час подорожі Стокгольмом на велосипеді відвідав інститут, у якому навчався до того, як став актором.

62-річний американський актор шведського походження Дольф Лундгрен на своїй сторінці в Instagram оприлюднив фото, на якому позує на тлі Королівського технологічного інституту.

"Проїхався велосипедом по Стокгольму. Зупинився в моїй старій школі, Королівському технологічному інституті, де я вивчав хімічне машинобудування до того, як вийшов на ринг із Роккі Бальбоа", – розповів актор.

Лундгрен став знаменитим завдяки зйомкам в американських бойовиках. Він знявся більш ніж у 50 фільмах, серед яких "Розбірки в Маленькому Токіо", "Універсальний солдат", "Володарі всесвіту", "Дерево Джошуа", "Каратель" і трилогія "Нестримні". 2004 року Лундгрен дебютував як режисер, знявши фільм "Захисник".

Лундгрен має ступінь магістра в галузі хімічного машинобудування і є стипендіатом програми Фулбрайта Массачусетського технологічного інституту.

У 62 роки актор і далі займається спортом, віддаючи перевагу карате.

Швеція – одна з небагатьох країн світу, де не вводили карантину через спалах COVID-19. За даними Університету Джонса Гопкінса, у Швеції інфіковано 26 670 осіб, померло 3256.