Адвокат Петросяна розповів, що гумористу нічим платити за квартиру через розлучення зі Степаненко

Адвокат розповів, що Петросян хоче виселити Степаненко з квартири-музею
Фото: petrosyanevgeny / Instagram

За інформацією адвоката гумориста Євгена Петросяна Сергія Жоріна, його рахунки, заморожені в межах процесу розлучення артиста з Оленою Степаненко, можуть бути знову доступними.

Адвокат російського гумориста Євгена Петросяна Сергій Жорін попросив суд розморозити рахунок свого клієнта в межах процесу розлучення артиста з Оленою Степаненко. Про це він розповів "РИА Новости".

Суд наклав арешт на майно та рахунки гумористів у межах забезпечувальних заходів. За словами представника гумориста, той не може заплатити за комунальні послуги.

"Суддя здивувалася, хоча сама ухвалювала рішення про арешт рахунків, але вирішувати питання не стала, а зразу відклала засідання, тому що майно описане, але акт опису не готовий", – розповів Жорін.

Прохання про арешт рахунків Жорін подавав і раніше, сподіваючись, що цей захід змусить Степаненко розпочати переговори, "закінчити процес розлучення миром і перестати створювати напруження як для самих себе, так і для мільйонів глядачів".

Адвокат Петросяна розповів, що мета їхньої сторони – виселити Степаненко з квартири-музею. Жорін зазначив, що опис майна у квартирі вже відбувся, предмети мистецтва звідти не зникали, особистих коштовностей і шуб, яких не можна було поділити, там не було.

Петросян і Степаненко одружилися 1985 року.

3 серпня 2018 року стало відомо, що коміки розлучаються та ділять майно на більше ніж $23,6 млн.

Адвокат Петросяна заявляв, що Степаненко хоче відсудити у чоловіка все майно.