alyona alyona показала боротьбу з коронавірусом і порадила книги для прочитання

alyona.alyona: Твій страшний сон із хепі-ендом
Фото: alyona.alyona.official / Instagram

Українська співачка alyona alyona показала ролик, у якому б'є кулаками і штовхає ногами кулі коронавірусу, а також назвала улюблені книги.

Українська співачка alyona alyona в образі Ельвіри показала боротьбу з коронавірусом в образі персонажа комп'ютерної гри Mortal Kombat. Відео вона опублікувала в Instagram.

"Твій страшний сон із хепі-ендом", – написала вона.

Співачка в ролику б'є кулаками, штовхає ногами і випускає з рота вогонь на зелені кулі – COVID-19.

Також співачка під час карантину порадила п'ять книг для прочитання.

"Хочу вам порекомендувати свій топ книг, що зробили внесок у мій розвиток, та й узагалі дуже мене надихнули", – написала вона.

У список увійшли книги "Село не люди" Люко Дашвар, "Чарівна ти" Чака Паланіка, "Покоління Ікс" Дугласа Коупленда, "Бог завжди подорожує інкогніто" Лоран Гунель, "Сила моменту тепер" Екгарта Толле.

alyona alyona перед тим, як розпочати музичну кар'єру, працювала вихователькою в дитячому садку в Баришівці Київської області. Стала популярною після виходу 2018 року пісні "Рибки".

alyona alyona додали у список найцікавіших нових виконавців із Європи, на думку The New York Times. Forbes заніс співачку alyona alyona у список "30 до 30".

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Ухані. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією. Загальна кількість інфікованих у світі, за даними американського Університету Джонса Гопкінса, перевищила 2,72 млн осіб (із них померли – 191,6 тис., одужали – 748,8 тис.).

На ранок 24 квітня коронавірусну інфекцію COVID-19 підтверджено у 7647 жителів України, із яких 601 – уже вилікували, а 193 – померли.

Кабінет Міністрів України 22 квітня продовжив карантин до 11 травня.