alyona alyona потрапила до списку цікавих нових виконавців 2020 року за версією The Guardian

The Guardian зазначає, що alyona.alyona протистояла людям, які вважають, що жінка-реперка великого розміру ніколи не зробить кар'єри в Україні
Фото: alyona.alyona.official / Instagram

Українську репспівачку alyona alyona британське видання The Guardian назвало цікавою виконавицею, яка порушує проблеми фемінізму й терпимості до тіла.

Британське видання The Guardian поставило на друге місце українську репспівачку alyona alyona в переліку 50 нових виконавців 2020 року.

"Колишня вихователька дитячого саду, українська реперка alyona alyona тримає свій матеріал у чистоті на випадок, якщо його слухають діти. Але її музика – пастка з відтінком традиційних вокальних мелодій – далеко не беззуба. Її трек "Рибки" було присвячено рибі, а також молодим жінкам, які почуваються не у своїй тарілці – так само, як і вона, коли люди продовжували говорити їй, що жінка-реперка великого розміру ніколи не зробить кар'єри в Україні. Вона розповідає про своє звичайне життя, зачіпаючи фемінізм, позитивність і терпимість до тіла", – ідеться в описі співачки.

У списку наведено її трек "Пушка".

Зазначають, що після революції 2014 року співачка перейшла від виконання репу російською до української мови, яку вважає м'якшою, ніжнішою й поетичнішою.

У списку цікавих нових артистів alyona alyona передує британський гурт Team Sports, після неї стоїть американка Normani.

alyona alyona народилася 14 червня 1991 року в Капітанівці Кіровоградської області.

Співачку також занесли до списку найцікавіших нових виконавців із Європи за версією The New York Times.