"Багато хто засуджує мене за таку фривольність". Тодоренко опублікувала фото, зроблене півторарічним сином

Тодоренко: Хочеш колупатися в розетці? Купімо розетку й розберімо її. Хочеш телефон – бери і вивчай
Фото: reginatodorenko / Instagram

За словами української телеведучої Регіни Тодоренко, яка проживає в Росії, її півторарічний син Майкл самостійно зробив свій перший кадр. На фото зображені дитяча стопа, записка із зізнанням у коханні й сама телеведуча.

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка проживає в Росії, поділилася з підписниками в Instagram знімком, який, за її словами, зробив її півторарічний син Майкл.

"А от і перше фото нашого сина", – підписала знімок ведуча. На фото зображені боса дитяча стопа, записка із зізнанням у коханні, датована 2017 роком, і сама Тодоренко з ручкою в руках.

сихологи твердять, що девайси – зло, але за півтора року в ролі матері я для себе визначила кілька лайфхаків, які дають свої плоди. Хочеш колупатися в розетці? Купімо розетку й розберімо її. Хочеш телефон – бери і вивчай. Багато хто засуджує мене за таку фривольність", – зізналася Тодоренко.

Вона підкреслила, що поки що не помічає за сином особливого інтересу до гаджета. "Не знаю, що із цього вийде, але, судячи з фото, є шанс стати артхаусним фотографом", – підсумувала вона.

За годину після публікації поста Тодоренко видалила його зі своєї сторінки.

Скріншот: reginatodorenko / Instagram

Скріншот: reginatodorenko / Instagram

Пізніше Тодоренко написала, що пост було видалено без її відома.

"Дивно, було видалено мій пост про лайфхаки, які я використовую у вихованні", – заявила вона.

Регіна Тодоренко народилася в Одесі 1990 року. 2014-го вона пройшла кастинг, ставши ведучою телепередачі "Орел і решка". 2015 року Тодоренко почала сольну кар'єру.

25 жовтня 2018 року ведуча оформила стосунки з бойфрендом, російським артистом Владом Топаловим. У грудні 2018-го у подружжя народився син.