Чапкіс про молоду кохану: Ми злилися воєдино і піднеслися

Чапкіс про свою пасію: Вона не відчуває мого віку, я – її віку
Скріншот: В гостях у Гордона / YouTube

89-річний український хореограф Григорій Чапкіс розповів, що його стосунки з коханою, 38-річною Людмилою надали йому новий інтерес до життя, і зазначив, що у них є секс.

89-річний український хореограф Григорій Чапкіс заявив, що з появою в його житті 38-річної Людмили в нього почався новий етап. Про це він розповів у інтерв'ю українському журналісту, засновнику проєкту "ГОРДОН" Дмитрові Гордону на програмі "В гостях у Дмитра Гордона", яка виходить на однойменному YouTube-каналі.

"У нас заведено, що любов – це секс, а це неправда. Слово "любов" – стосунки з суспільством, дітьми, усім, що вас оточує, творчістю. Я зустрів жінку абсолютно випадково, коли вже махнув на себе рукою, коли думав, що вмираю", – зізнався він.

За словами хореографа, весілля не планують: вони з коханою просто насолоджуються одне одним.

"Це мало сказати: відбувається щось божественне, одухотворене. Вона не відчуває мого віку, я – її віку. Ми злилися воєдино і піднеслися. Я зараз тільки почав друге 90-річчя", – зазначив Чапкіс.

Він зізнався, що в його житті, незважаючи на вік, є секс.

"Вона приймає мене таким, як я є. Усе, що мені дано Богом. І я сам себе не впізнаю", – підкреслив хореограф.

Чапкіс зізнався, що ходить до церкви і ставить свічки з вдячністю за долю, за те, що живе, і за пізню любов.

"Розумом не збагнути. Молода, красива, розумна. І, найголовніше, багатша за мене!" – додав він.

Григорій Чапкіс народився 24 лютого 1930 року в Кишиневі. У 1944 році його родина переїхала до Києва. Закінчив Київський інститут культури. Був хореографом у Театрі імені Івана Франка та заступником директора Театру драми та комедії на лівому березі, виступав у складі академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського. У 2007 році заснував Школу танців Чапкіса.

Чапкіс – суддя кількох сезонів шоу "Танці з зірками", яке виходить на телеканалі "1+1". Є народним артистом України.

Чапкіс був тричі одруженим. Його діти – теж хореографи: Лілія живе і працює в Італії, син Григорій – хореограф хіп-хопу в Сан-Франциско.