ДіКапріо передав $2 млн на підтримку гірських горил

ДіКапріо відомий як активний захисник довкілля
Фото: ЕРА

Американський актор Леонардо ДіКапріо надав фінансову підтримку найстарішому африканському заповіднику, розташованому в Демократичній Республіці Конго. Національний парк Вірунга примітний тим, що в ньому живе вид гірських горил, який зникає.

Американський актор Леонардо ДіКапріо разом із партнерами передав у фонд підтримки Національного парку Вірунга, розташованого в Демократичній Республіці Конго, $2 млн. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram 19 травня.

Природний заповідник, яким опікується актор, є місцем, де живе вид гірських горил, який зникає.

За словами ДіКапріо, усі охочі можуть приєднатися до його благодійної ініціативи, перерахувавши гроші на рахунки благодійного фонду Virunga Fund.

Актор зазначив, що майбутнє одного з найстаріших африканських заповідників багато в чому залежить від того, як країна впорається з наслідками спалаху вірусу Ебола і COVID-19.

ДіКапріо також згадав у публікації недавній збройний напад на відвідувачів парку, під час якого було вбито 12 осіб. Актор сподівається, що його фінансова опіка допоможе адміністрації вирішити проблеми заповідника.

Леонардо ДіКапріо народився 1974 року у США. Актор відомий як активний захисник довкілля. На своїй сторінці в Instagram він публікує пости про порятунок тварин та охорону природи.