Донька ексдружини Потапа показала дитячі знімки

Наталія Горова: Цей рік, хай яким він був, залишив у моєму серці купу емоцій, спогадів і приємний післясмак
Фото: natashka.gorovaya / Instagram

22-річна Наталія Горова, донька продюсерки Ірини Горової, колишньої дружини українського репера Потапа, оприлюднила фото з особистого архіву.

Донька ексдружини українського репера і продюсера Потапа, продюсерки Ірини Горової, 22-річна Наталія Горова показала в Instagram свої дитячі світлини.

"Що для мене щастя? Це широке поняття, яке одним словом не пояснити. Це моя сім'я – коли можна зібратися раз на тиждень або частіше, провідати рідних, обговорити дитинство. Це улюблена робота, на яку йду щодня з бажанням і знанням, що розвиваюся і рухаюся вперед. Це мій Мопсик, який вніс у моє життя і життя моєї сім'ї таку кількість любові й позитиву!" – написала вона.

Також Наталія Горова подякувала своєму бойфренду Денису за вміння прощати, розуміти, визнавати свої помилки й любити людину за те, що вона є.

"Я не можу сказати, що цей рік був спортивним для мене: я так мало часу приділяла собі, а все йшло в роботу, що я забула про зал. Але грудень був іншим, і я вже будую собі плани на 2020-й. Цей рік, хай яким він був, залишив у моєму серці купу емоцій, спогадів і приємний післясмак", – зазначила вона.

Ірина Горова і Олексій Потапенко одружилися 1999 року. У 2008 році у них народився син Андрій. Подружжя розлучилося у 2014-му, а повідомило про розлучення наприкінці 2016 року.

22-річна Наталія – донька Горової від першого шлюбу.

23 травня 2019 року Потап одружився зі співачкою Настею Каменських.