Дрейк уперше показав сина від колишньої порноактриси

Дрейк: Я люблю і сумую за своєю прекрасною родиною та друзями й не можу дочекатися того радісного дня, коли ми всі зможемо возз'єднатися
Фото: champagnepapi / Instagram

Канадський репер Дрейк розповів, як пережити важкі часи, і показав, який вигляд має його син Адоніс, народжений від колишньої актриси фільмів для дорослих Софі Брюссо.

Канадський репер Дрейк уперше показав у Instagram фотосет зі своїм дворічним сином Адонісом.

"Що для вас зараз найважливіше – то це під’єднатися до свого внутрішнього світу. Це створить найбільше відкриття з усіх. Довіртеся, що у вас є всі сили, щоб це сталося, і щоб це було пов'язане з людьми й речами, які приносять вам багато радості. Коли розум починає занурюватися в обмірковування або страх, одразу ж перемкніть свою увагу на щось яскраве. Неважливо, що відбувалося в минулому або що відбувається навколо нас зараз, ви завжди можете зробити вибір: звільнитися від колеса страждань і паніки й відкрити свій власний світ. Ми є могутніми маніфестантами, тому щойно ви зробите вибір зараз перемикнути своє усвідомлення на щось гарне, воно покаже вам вашу реальність", – написав співак.

Він заявив, що страхи можуть приходити від інших людей. Дрейк заявив, що сміх – найкращі ліки, а сльози – потужний випуск емоцій.

"Пам'ятайте, що ви ніколи не самотні і якщо вам потрібно нагадати про це, попросіть підтримки й вона з'явиться. (...) Я люблю і сумую за своєю прекрасною родиною та друзями й не можу дочекатися того радісного дня, коли ми всі зможемо возз'єднатися. Доти, будь ласка, не вимикайте світла", – написав музикант.

Дрейк у жовтні 2018 року ефірі шоу The Shop уперше розповів про сина. Хлопчик живе з матір'ю, колишньою французькою актрисою фільмів для дорослих Софі Брюссо. Адоніс народився в жовтні 2017 року.