Дружина Дмитра Ступки не бажає вчити українську мову

Логунова: Соціальна стратифікація на тему мови коли-небудь закінчиться, і в мене, нарешті, з'явиться моя улюблена робота
Фото: polinalogunova / Instagram

Дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова заявила, що "більшість україномовних ведучих виставляє себе в поганому світлі, насилу говорячи рідною, українською, мовою".

Модель Поліна Логунова, дружина актора Дмитра Ступки, заявила, що відмовляється вчити українську мову. Про це Логунова заявила в Instagram.

За словами Логунової, "через заборону на російську мову у ЗМІ" багато що в її кар'єрі теле- та радіоведучої пішло непередбаченим шляхом.

"Мені кажуть: "Так вчи українську". Знаєте, чому я відповідаю "ні"? Не тому, що я маю щось проти, не тому, що я ледар. Уся річ у тому, що в моїй країні дві мови є державними, й одну з них я знаю настільки, що можу, як мені здається, красиво і грамотно говорити в кадрі", – заявила вона.

Логунова підкреслила, що може говорити, як "дівуля із сусіднього двору", а потім "переключитися на "літературну російську".

Дружина Ступки впевнена, що телеведучий має бути прикладом, говорити швидше, ніж думати, "говорити так, ніби співати", і його мова має бути не побутовою.

"Судячи з моїх довгих спостережень, більшість україномовних ведучих виставляє себе в поганому світлі, насилу говорячи рідною, українською, мовою, і в кадрі це виглядає безглуздо. Нещодавно я зіткнулася з дуже зарозумілою телеведучою, з високою самовпевненістю, яка насилу і судорожно висловлює свої думки, це мало вигляд пасодобля у ногах невмілого танцюриста", – зізналася вона.

Логунова висловила сподівання, що зможе через якийсь час вести програму російською мовою.

"Соціальна стратифікація на тему мови коли-небудь закінчиться, і в мене, нарешті, з'явиться моя улюблена робота", – написала вона.

Логунова вела програму "Великий футбол" на каналі "Футбол".

Актор Дмитро Ступка і Поліна Логунова узаконили свої стосунки в березні 2016 року. Церемонія розпису проходила в будівлі столичного театру "Сузір'я".

У пари є дочка Богдана. Логунова повідомила про народження дитини 25 квітня.