Дружина Остапчука: Я помітила результати його спілкування з жінками. Були одноразові, багаторазові, постійні

Войченко про причини погіршення стосунків із Остапчуком: Це величезний стрибок популярності
Фото: olenavoychenko / Instagram

Дружина українського телеведучого Володимира Остапчука Олена Войченко зізналася, що причиною їхнього розлучення стали його численні зради.

Дружина українського телеведучого Владимра Остапчука розповіла про причини розлучення з ним у рубриці "Кава з перцем" програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

"Це величезний стрибок популярності, причому в міжнародній популярності. Коли увага з усіх боків, і не тільки від жінок, але й чоловіків. Нарешті я такий класний, усі побачили. Ага, жінки! Ні, ця вже не потрібна, і ця вже не потрібна. Нова, стара – жодна не потрібна. Мені ніхто не потрібен, тому що я крутий", – розповіла вона.

За словами Войченко, Остапчук завжди прагнув стати відомим, а проблеми в їхніх стосунках почалися після "Євробачення 2017". Тоді Остапчуку запропонували стати ведучим конкурсу, після чого до нього прийшла слава.

Вона зазначила, що завжди підтримувала чоловіка й допомогла йому влаштуватися 10 років тому на його першу роботу на телебаченні – перекладачем.

У 2017 році, як розповіла Войченко, Остапчук пішов із сім'ї до іншої жінки, але незабаром повернувся.

"Чоловік мені сказав: "Я хочу змінити своє життя кардинально, повністю, піти до іншої". Але потім минуло буквально два тижні й перехотілося, тому що цього вже не хочеться", – розповіла вона.

Войченко додала, що зради тривали. Незабаром вона прочитала переписку Остапчука з дівчиною, із якою він вирішив розвивати стосунки.

"Був момент, коли він залишив мені свій телефон, і в галереї я помітила, скажімо так, результати його спілкування з жінками. Якісь були одноразові, багаторазові, постійні. Тобто були ситуації... Я дізналася про це постфактум. Що, звичайно, мене просто шокувало... Я помічала, що одна й та сама жінка пише йому в Instagram. Я запитала, почула якусь незрозумілу відповідь", – поділилася Войченко.

Вона зазначила, що після цього попросила Остапчука піти із сім'ї.

На розлучення Володимир Остапчук подав до Подільського районного суду міста Києва.

У пари двоє дітей: син Еван Олександр, який народився в березні 2018 року, та п'ятирічна донька Емілія.

Володимир Остапчук народився 28 вересня 1984 року в Умані.