Екскоханий Андерсон Рамі заявив, що актриса бреше про насильство з його боку

Рамі: Ті, хто мене знають, розуміють, хто я і які в мене цінності
Фото: adilrami / Instagram

Французький футболіст Аділь Рамі назвав заяви американської актриси Памели Андерсон про насильство з його боку брехнею і підкреслив, що вона просто вирішила його зачепити своїми звинуваченнями.

Французький футболіст Аділь Рамі заперечує звинувачення в домашньому насильстві на свою адресу від американської актриси Памели Андерсон. Пост він розмістив в Instagram.

"Ці звинувачення в насильстві зовсім не правдиві. Я не можу це так залишити. Ті, хто мене знають, розуміють, хто я і які в мене цінності. Вони знають, що це неможливо, що я на таке не здатний. Якщо вона хотіла зачепити мене, то зробила правильний вибір. Вона знає, що в мене дуже серйозне ставлення до насильства над жінками. Я дуже поважаю жінок. Тому це просто огидно", – написав він.

Памела Андерсон раніше повідомила в Instagram про розставання з Рамі.

"Це складно прийняти, але останні два роки мого життя були великою брехнею. Мене обдурили, змусили повірити... Ми були "сильно закохані"? Я спустошена після того, як з'ясувала, що він жив подвійним життям. Він жартував про інших гравців, у яких були дівчата в сусідніх квартирах поряд із їхніми дружинами. Він назвав цих людей монстрами. Але це ще гірше. Він брехав усім. Як це можливо – контролювати два жіночі серця і розуми, як це? Я впевнена, що були інші. Він монстр", – заявила актриса.

У коментарях до власного поста вона назвала Рамі нарцисом і соціопатом.

"Я боротимуся за своє життя. Я завжди боролася за правду і справедливість. Це мій найгірший жах. Я не була дуже ревнивою людиною до того, як зустріла його. Я щаслива дізнатися правду. Але боляче, як у пеклі", – зізналася вона.

Також Андерсон зазначила, що Рамі неодноразово погрожував їй і хапав її за волосся.

"Він зробив мені боляче", – підкреслила вона.

Андерсон і Рамі познайомилися в Монако у травні 2017 року.

Памелі Андерсон 52, її ексбойфренду – 33.