Гвоздьова завагітніла одночасно зі своєю кішкою

Гвоздьова: Ми з чоловіком планували другу дитину, але дати не вибирали
Фото: ilonagvozdeva / Instagram

Переможниця проєкту "Танці з зірками" на каналі "1+1", хореографиня Ілона Гвоздьова зізналася, що розповіла чотирирічній доньці Валерії про майбутнє поповнення в сім'ї на прикладі домашньої кішки Мії, яка напередодні народила трьох кошенят.

Переможниця проєкту "Танці з зірками" на каналі "1+1", українська хореографиня Ілона Гвоздьова приховувала від чотирирічної доньки новину про свою вагітність протягом перших трьох місяців. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Ми з чоловіком планували другу дитину, але дати не вибирали, усе сталося саме собою в Домінікані на відпочинку. Повернувшись додому, я чітко розуміла, що в мені зародилося нове життя. Удома на нашу сім'ю чекав іще сюрприз – наша кішка теж була вагітною. Дізнавшись новину про кішку, донька з нетерпінням чекала на появу кошенят на світ", – розповіла Гвоздьова.

За словами хореографині, коли за три місяці кішка народила трьох кошенят, вони з чоловіком вирішили, що настав час розповісти доньці новину про майбутнє поповнення в сім'ї.

Ілона Гвоздьова народилася 1988 року у Криму. 2018 року в парі з шоуменом Ігорем Ласточкіним вона стала переможницею шоу "Танці з зірками".

Гвоздьова одружена з Іваном Хомячуком. Подружжя виховує доньку Валерію (2015). В останні дні весни Гвоздьова повідомила, що чекає на другу дитину. За словами хореографині, вона завагітніла під час відпочинку в Домінікані.