Хіменес-Браво на час карантину відкрив безкоштовний доступ до уроків своєї кулінарної академії

Хіменес-Браво поділиться "найдорожчим, що в нього є"
Фото: hectorjimenezbravo / Instagram

Український телеведучий колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво виклав у вільний доступ 36-годинний курс практичних кулінарних лекцій "Основи кулінарного мистецтва".

Український телеведучий колумбійського походження, суддя проєкту "МастерШеф" на СТБ Ектор Хіменес-Браво анонсував публікацію 36-годинного курсу з кулінарії в безкоштовному доступі.

Перший випуск буде опубліковано в суботу, 27 березня, на YouTube-каналі автора. Безкоштовний доступ до лекцій буде доступним до закінчення карантину, підкреслив він.

"Хочу поділитися з вами найдорожчим – своїми кулінарними знаннями! На моєму YouTube-каналі та в Instagram будуть з'являтися відео, які ви так давно чекали!" – заявив Хіменес-Браво.

За його словами, для зручності уроки будуть викладати у вигляді тематичних 20-хвилинних епізодів.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник у грудні 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними Університету Джонса Гопкінса станом на ранок 27 березня, у світі коронавірусною інфекцією заразилося 537 042 людини, кількість померлих становить 24 110, одужало 123 268 осіб.

В Україні коронавірус діагностували у 218 осіб. За словами заступника міністра охорони здоров'я, головного санітарного лікаря Віктора Ляшка, 38% хворих – люди віком від 30 до 49 років, 17% – від 18 до 19 років, 30% – від 50 до 65 років, 6% – 65+.