"Інші дівчата нічого не означають". Переможниця "Холостяка 10" дала поради учасницям наступного сезону шоу

Ульянова: Ці слова для тієї самої дівчини, яка збирається на "Холостяк 11", яка хоче закохатися, побувати у справжній казці і зустріти гідного чоловіка
Фото: dasha_ulyanovaa / Instagram

Переможниця 10-го сезону шоу "Холостяк" Дарина Ульянова заявила, що для досягнення успіху не треба намагатися сподобатися.

Переможниця шоу "Холостяк" на СТБ 23-річна Дарина Ульянова поділилася в Instagram порадами, як домогтися успіху на проєкті.

"Ці слова для тієї самої дівчини, яка збирається на "Холостяк 11", яка хоче закохатися, побувати у справжній казці і зустріти гідного чоловіка. Будь щирою. Це дуже важливо, не бреши йому і головне – собі. Кажи, як думаєш, не грай театр одного актора. Не намагайся подобатися і стрибати вище за голову, якщо це суперечить твоїм принципам. Пізнавай його, покажи свою зацікавленість. Це важливо", – написала Ульянова.

Вона зазначила, що не варто витрачати емоції на своїх конкуренток.

"Не розпорошуйся на інших дівчат, вони нічого не означають. Головне – це ви та ваша з ним історія. Скажи про свої почуття, якщо вони з'являться. Нормальний чоловік це оцінить", – зазначила переможниця 10-го сезону шоу.

Вона додала, що треба бути сильною, бо статися може всяке, навіть коли цього зовсім не чекаєш. "Гаряче серце і холодний розум стануть надійними козирями", – завершила вона.

Пост дівчина супроводила знімком, на якому вона зображена у стійці вниз головою.

Головним героєм 10-го сезону проэкту був 34-річний Максим Михайлюк – пілот і власник льотної школи. Переможниця шоу Ульянова – із Кривого Рогу. Вона професійно займається гімнастикою.

Фінал 10-го сезону "Холостяка" відбувся 22 травня.