"Іринко, наплюй на Бредлятину, з миру по нитці – піднімемо дитинку". Користувачі Instagram коментують фото Шейк у білизні

Шейк: Мій улюблений новий літній колір

Фото: irinashayk / Instagram

Користувачі Instagram вирішили, що російська модель Ірина Шейк опублікувала фото в білизні, щоб голлівудський актор Бредлі Купер "зрозумів, кого втратив".

Російська модель Ірина Шейк опублікувала в Instagram фото, на якому позує в яскраво-блакитній білизні.

"Мій улюблений новий літній колір", – написала вона.

Користувачі Instagram прокоментували пост, зазначаючи, що Шейк показала фігуру після того, як її коханий, американський актор Бредлі Купер, нібито закрутив роман зі співачкою Леді Гагою.

"Щоб він зрозумів, кого втратив", – написала aitana_shalxanova.

"Як можна проміняти таку розкішну жінку на Гагу? Ех, Бредлі, Бредлі, дурень ти", – прокоментувала zhanargul_batrahanova.

"Іринко, наплюй на Бредлятину, з миру по нитці – піднімемо дитинку", – звернулася до Шейк daniella_nycity.

"А ось і "ответочка" від Іри прилетіла. Недовго Гага раділа з шампанським у руках", – написала ami.swarovski.

Шанувальники Шейк атакували сторінку Леді Гаги.

Роман Купера й Леді Гаги, як свідчать наближені до них особи, почався під час зйомок у фільмі "Народження зірки". А нещодавно, за словами інсайдера, Леді Гага переїхала до Купера.

У Бредлі Купера були стосунки з російською моделлю Іриною Шейк. Вони почали зустрічатися у 2015 році. У 2017-му в них народилася дочка Лея.

На початку травня 2019 року видання МТО повідомило, що Шейк і Купер розлучилися, але після цього їх бачили разом на прогулянці.