"Я нікого не любила в цьому житті так, як Сулеймана". Волочкова закликала підтримати затриманого екс-коханого Керімова

Волочкова: Це людина, яка навчила мене любити!
Фото: volochkova_art / Instagram

Балерина Анастасія Волочкова зізналася, що головним чоловіком у своєму житті вважає бізнесмена і сенатора Сулеймана Керімова.

Російська балерина Анастасія Волочкова заявила, що бізнесмен і сенатор Сулейман Керімов – найбільша любов її життя. Пост вона опублікувала в Instagram через скандал довкола закордонної нерухомості бізнесмена, якого обвинуватили в несплаті податків.

"Зізнаюся щиро в тому, що я нікого не любила в цьому житті так, як Сулеймана. І я знаю, що він мене любив. Це людина, яка навчила мене любити! Чоловік, який став для мене ідеалом мужності, честі, гідності, радості, вміння робити жінку щасливою!" – написала вона.

Балерина закликала підтримати бізнесмена і допомогти йому молитвою.

"Тепер, коли цей чоловік опинився в біді, я закликаю всіх, хто знає Сулеймана, бути на його стороні! Він багато зробив для своєї батьківщини, Росії! Допоможімо разом! Хто чим може! А краще – молитвою", – завершила звернення балерина.

Керімова підозрюють у несплаті податків під час придбання нерухомості на курорті Лазурного берега. Про це повідомляє "Газета. Ру".

Керімова затримано в Ницці і він не має права покидати департаменту Приморських Альп.

Волочкова раніше заявляла, що її звільнення з Большого театру пов'язане з помстою їй Карімова. Балерину звільнили у вересні 2003 року, заявивши, що вона не відповідає вимогам фізичної форми, і їй неможливо підібрати партнера.