"Я ніколи не зможу привозити її в Росію". Сєдокова розповіла про результати судової тяганини про опіку над дочкою Монікою

Сєдокова: Цей жах закінчився
Фото: annasedokova / Instagram

Українська співачка Анна Сєдокова зможе бачитися з молодшою дочкою Монікою у США.

Українська співачка Анна Сєдокова розповіла в інтерв'ю виданню Hello!, що батько її дочки Моніки, бізнесмен Максим Чернявський, пропонував Артему Комарову, батьку її сина Гектора, допомогти йому позбавити Сєдокову батьківських прав.

"Він сказав, що Максим шукав із ним зустрічі для того, щоб об'єднати зусилля і позбавити мене батьківських прав. Він не відповів і від зустрічі відмовився. За це я йому дуже вдячна", – зізналася виконавиця.

Сєдокова і Чернявський кілька місяців продовжували судову тяганину за опіку над семирічною дочкою Монікою. Бізнесмен заборонив співачці бачитися з дочкою наодинці, без наглядача.

"Я боялася, адже кожне моє слово могло бути використано проти мене. Раптом я скажу щось, а завтра через це мене позбавлять батьківських прав. Перший адвокат нічого не зміг зробити, я знайшла іншого, який брав за роботу по $700 за годину. Рахунки росли з неймовірною швидкістю", – розповіла співачка.

Сєдокова та Чернявський підписали мирову угоду.

"Цей жах закінчився. Макс ніколи не буде платити мені аліменти. Ми відвоювали те, що всі питання стосовно Моніки ми вирішуємо разом. Вона буде вчитися і жити у США, і там я можу бачитися з нею 50 відсотків часу без наглядача, улітку ж вона проводить три тижні з батьком, решту часу зі мною. Ще одна умова: я ніколи не зможу привозити її в Росію. Останнє може змінитися, якщо наші країни домовляться щодо Гаазької конвенції від 1980 року, яка регулює права батьків, що проживають в різних країнах, стосовно питань дітей", – розповіла Сєдокова.

В Анни Сєдокової троє дітей. 11 квітня 2017 року вона повідомила, що стала мамою втретє – народила сина Гектора. Аліна – дочка співачки від першого шлюбу з білоруським футболістом, екс-капітаном київського "Динамо" Валентином Белькевичем – народилася 8 грудня 2004 року. Доньку Моніку Сєдокова народила від бізнесмена Максима Чернявського у липні 2011 року.