"Я розуміла за відчуттями, що трохи поламалася". У Слави з "НеАнгелів" виявили переломи чотирьох ребер

Камінська: Терплячі ми все-таки істоти – жінки
Фото: babaslavka / Instagram

Українська співачка Слава Камінська, солістка дуету "НеАнгели", яка дістала травму хребта, розповіла, що в неї було поламано ще чотири ребра.

Учасниця дуету "НеАнгели" Слава Камінська розповіла в Instagram, що в неї виявили зрощені переломи чотирьох ребер.

"Людина все-таки відчуває свій організм! Я розуміла за відчуттями, що трохи поламалася. Але рентген мене збив зі шляху істинного, хоча взагалі я людина-кінь, як виявилося. Сьогодні я поїхала робити повторну СКТ, щоб перевірити свій хребет із його кришталевими відростками, і випадково зробили ще й ребра. Ребра теж виявилися кришталевими, аж чотири штуки. А я думаю, чого воно мені там цілий тиждень хрумтіло. Минуло два місяці, усе зрослося! Зміщення не було, от і пролетіло непомітно. Не розумію, як таке може бути, але таке трапляється. Терплячі ми все-таки істоти – жінки", – написала вона.

На репетиціях виступів у межах проекту "Танці з зірками" Слава Камінська дістала травму спини, яка стала причиною відмови від участі у цьому шоу. Оскільки пара Слави Камінської та Ігоря Кузьменка двічі не змогла вийти на паркет, за правилами шоу їх дискваліфікували.