"Я заживаю". Догерті розповіла про наслідки операції та реабілітації

Догерті: Я була несправедливою до себе, бо ставила красу вище. Хвороба сформувала мене
Фото: theshando / Instagram

Американська актриса Шеннен Догерті, яка боролася з раком, повернулася до фізичних навантажень.

Американська актриса Шеннен Догерті, яка боролася з раком, розповіла про те, як проходить її реабілітація після операції. Пост актриса оприлюднила в Instagram.

"І це починається знову... До того як мені зробили реконструктивну хірургію, мені треба було набрати вагу, щоб розтягнути шкіру. Я зробила. Я припинила працювати і їла. І погладшала на 7 фунтів (більше ніж 3 кг. – "ГОРДОН"). Моя 10-годинна операція була 11 травня, і відтоді я заживаю. Немає тренувань. Узагалі. Я відчувала себе важкою, непривабливою, і я часто картала себе, була несправедливою до себе, тому що ставила красу вище. Хвороба сформувала мене. Це нормально, щоб просто розслабитися і видужувати. Сьогодні ми з моєю мамою і гарним другом Мішелем танцювали, грали в теніс. Тепер я відчуваю біль. І це добре. Я почуваюся чудово", – написала вона.

У Догерті виявили рак молочних залоз у березні 2015 року. Вона заявила, що якби регулярно проходила обстеження, то хворобу можна було б виявити раніше.

Наприкінці квітня 2017 року актриса повідомила, що у неї констатували ремісію захворювання.

Догерті стала популярною в 1990 році, після того, як знялася в ролі Бренди Волш у серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210". Із 1998-го до 2001 року вона грала відьму Прю Галлівелл у телесеріалі "Усі жінки відьми".