"Я знову гладкий". Анатолій Анатоліч за зиму набрав 10 кг

Анатолій Анатоліч відновив пробіжки заради схуднення
Фото: anatoliyanatolich/ Instagram

Телеведучий Анатолій Анатоліч зізнався, що все життя бореться із зайвою вагою. Зараз йому потрібно скинути зайві 10 кг.

Український телеведучий Анатолій Анатоліч за зиму набрав 10 зайвих кілограмів. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

За словами ведучого, щойно він розслабиться, як його вага одразу сягає 100 кг.

"Я знову гладкий. Усе життя зі змінним успіхом борюся із зайвою вагою. Ось зараз явно програю, але готовий брати реванш", – зізнався артист.

Боротися із зайвою вагою артист має намір за допомогою бігу – починаючи з понеділка він відновив пробіжки, першого ж дня зробивши півторагодинний забіг.

"Це був приклад виходу із зони комфорту, коли замість смачного обіду в приємній компанії ти біжиш по калюжах півтори години", – поділився ведучий.

25 лютого, наступного дня після відновлення пробіжок, колега Анатолія Анатоліча по ранкових ефірах на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик на своїй персональній сторінці в Instagram поділилася відео танцювального батлу, у якому ведучий наперед визнав свою поразку.

Анатолій Анатоліч (Анатолій Яцечко) народився 26 вересня 1984 року в Кривому Розі Дніпропетровської області. Він вів програми "Сніданок із "1+1" та "Голос країни" на "1+1".

Разом із ведучою Лілією Ребрик Анатолій Анатоліч веде ранковий ефір програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна", а також є автором програми "Зе Интервьюер", яка виходить на YouTube-каналі.

У 2017 році Анатолій Анатоліч пробіг марафон TCS New York City за 4:36:13.