"Як романтично". Комаров через рік сімейного життя з Кучеренко розповів, як робив їй пропозицію

Комаров: Недавно згадували з дружиною, як яскраво і насичено пролетів рік сімейного життя
Фото: Дмитро Комаров / Facebook

За словами українського телеведучого і мандрівника Дмитра Комарова, його майбутня дружина, телеведуча Олександра Кучеренко, сказала йому "так" у відповідь на пропозицію вийти за нього заміж над мостом Патона.

Український мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров зробив пропозицію руки і серця своїй дружині, телеведучій Олександрі Кучеренко, у вертольоті, пролітаючи над мостом Патона. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

"Нещодавно згадували з дружиною, як яскраво і насичено пролетів рік сімейного життя. А ще – як я робив пропозицію. Знаючи мене, зрозуміло, що зробити це в ресторані зі свічками – не мій стиль", – підкреслив Комаров.

Він зізнався, що попросив свою обраницю вийти за нього заміж у небі над Києвом за допомогою жестів.

За словами мандрівника, того дня вони з Кучеренко двічі піднімалися в небо – перший раз, щоб подивитися на місто, а другий – щоб зробити пропозицію.

"Ми фантастично політали. Саша думала, що політ закінчено, але раптом я подаю їй руку і прошу сісти ззаду. Злітаємо знову. Над мостом Патона, підібравши ідеальний вигляд, [пілот] Сергій зависає і подає мені сигнал. Я без слів дістаю з кишені обручку і поглядом запитую: "Так?" Що було далі, ви знаєте", – підсумував Комаров.

"Як мило і романтично", – прокоментували історію фоловери Комарова.

Кучеренко і Комаров познайомилися на конкурсі краси 2016 року. Парі довелося приховувати стосунки під час участі у проєкті "Танці з зірками", який виходив на каналі "1+1" восени 2017 року.

У 2019 році Комаров оголосив, що вони з Кучеренко таємно одружилися – церемонія одруження відбувалася в Єрусалимі.