"Як розквітла Ксюша", "Як багато говорять очі". Богомолов показав поцілунок із Собчак на весіллі у літописця Путіна

Собчак і Богомолов зіграли весілля восени 2019 року
Фото: xenia_sobchak / Instagram

Російський режисер Костянтин Богомолов разом із дружиною, журналісткою Ксенією Собчак побували в Палаці одруження на весіллі у 53-річного Андрія Колеснікова, відомого як літописець російського президента Володимира Путіна.

Російський режисер Костянтин Богомолов розмістив в Instagram відео, на якому знято їхній із дружиною, журналісткою Ксенією Собчак, поцілунок.

Подружжя знімало відео у Палаці одруження – пару запросили на весілля Андрія Колеснікова, який відомий як автор книг про російського президента Володимира Путіна.

"Ксеніє Анатоліївно, чи все ви пам'ятаєте?" – поцікавився у дружини Богомолов.

"Я пам'ятаю все", – із посмішкою відповіла Собчак, цілуючи чоловіка в губи.

"Як розквітла Ксюша. Кохання завжди творить дива", – відреагували на публікацію підписники.

"Який закоханий погляд у Ксенії Анатоліївни. Як багато говорять очі", – прокоментували ролик фоловери.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Konstantin Bogomolov (@konbog75)

Незабаром Богомолов оприлюднив знімок, на якому вони із Собчак позують у компанії 53-річного Колеснікова та його молодої дружини Дар'ї Донської.

"Любий мій друже! Андрію! Будь щасливим і веселим. Страшенно радий за тебе і Дашу!" – написав чоловік Собчак.

Собчак і Богомолов одружилися 13 вересня 2019 року.

До шлюбу з режисером Собчак була заміжньою за російським актором Максимом Віторганом. 2016 року в пари народився син Платон. У березні 2019 року, після шести років подружнього життя, Собчак і Віторган заявили про розрив стосунків.

Богомолов до одруження на Собчак жив у шлюбі з актрисою Дар'єю Мороз. Пара розлучилася в серпні 2018 року. Їхня дочка Анна народилася 2010 року.

Після нещодавньої публікації Богомоловим фотографії, на якій Собчак зафіксовано у сукні вільного крою, підписники режисера в коментарях обговорили фігуру його дружини, висловивши припущення, що вона незабаром стане мамою.

Журналіст Колесніков із 2008 року входить у так званий кремлівський пул журналістів. 2000 року він підготував книгу-інтерв'ю з Путіним "Від першої особи". Колесніков є автором численних статей про президента РФ.