Камінська висловилася на адресу тих, хто носить корону

Камінська: Емпатію і терпимість нам на допомогу
Фото: babaslavka / Instagram

За словами учасниці української групи "НеАнгели" Слави Камінської, перш ніж надіти корону, необхідно згадати два правила.

Солістка української групи "НеАнгели" Слава Камінська заявила, що свої межі потрібно вміти відстоювати з повагою і без хамства. Про це вона написала в Instagram.

"Висловлюся. Перш ніж надіти на голову корону, згадайте, що, по-перше, вам її могли дати помилково, а по-друге, корона може виявитися паперовою", – написала співачка. Камінська не уточнила, чи адресовано ці роздуми конкретній людині.

"Поганих людей не буває. Є обставини, в які потрапила людина. У будь-якому разі емпатію і терпимість нам на допомогу", – резюмувала вона.

Слава Камінська (дівоче прізвище Кузнєцова) народилася 1984 року в Одесі. У групі "НеАнгели" Слава Камінська співає разом із колегою Вікою (Катериною Смеюхою). Колектив заснував продюсер Юрій Нікітін 16 липня 2006 року.

16 липня 2014 року Слава вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського й узяла його прізвище. 12 грудня 2014 року в пари народився син Леонард, а 6 грудня 2015 року – дочка Лаура. 1 липня 2019 року пара розлучилася.