Кларенс-хаус оприлюднив знімок принца Чарльза із сином принца Гаррі та його дружини Меган

Наймолодшому онукові принца Чарльза Арчі 6 травня виповнився рік
Фото: ЕРА

Кларенс-хаус уперше після того, як принц Гаррі та його дружина Меган покинули Великобританію, оприлюднив спільне фото принца Чарльза з молодшим сином і онуком Арчі.

Резиденція британської королівської родини Кларенс-хаус оприлюднила спільне фото принца Чарльза зі своїм молодшим сином принцом Гаррі. Публікація присвячена першому дню народження єдиного сина принца Гаррі та його дружини Меган – Арчі.

"Вітаємо Арчі, якому сьогодні виповнюється один рік", – ідеться в повідомленні. Знімок було зроблено під час хрещення Арчі, яке відбулося в липні 2019 року.

Це перша публікація спільного знімка батька з молодшим сином на офіційній сторінці Кларенс-хаусу після того, як принц Гаррі та його дружина Меган заявили про намір скласти королівські повноваження.

Принц Гаррі та актриса Меган Маркл одружилися 19 травня 2018 року в каплиці Святого Георгія в околицях Віндзорського замку.

Про вагітність дружини принца Гаррі стало відомо 15 жовтня 2018 року. Уранці 6 травня 2019 року вона народила первістка, якого назвали Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор.

Арчі – наймолодший онук принца Чарльза. Усього у нього троє онуків та онучка – шестирічний Джордж, чотирирічна Шарлотта, дворічний Луї, народжені дружиною старшого сина Вільяма Кетрін, та 11-місячний Арчі, народжений дружиною молодшого сина Гаррі Меган.