Кушанашвілі про Заворотнюк: Тяжкохворій людині треба дати спокій. Їй боляче

Кушанашвілі: Я можу бути розпусником і дурня клеїти, вибігати на футбольне поле, влаштовувати бійки в нічних клубах, але тяжкохворій людині треба дати спокій
Фото: otar.kushanashvili / Instagram

Російський журналіст Отар Кушанашвілі заявив, що обговорення стану здоров'я російської акторки Анастасії Заворотнюк потрібно припинити.

Російський журналіст Отар Кушанашвілі у коментарі програмі "Ти не повіриш!" на телеканалі НТВ заявив, що російську акторку Анастасію Заворотнюк як тяжкохвору людину треба залишити у спокої.

"Лікування мають проводити без нашої балаканини", – заявив він.

На думку Кушанашвілі, обговорення стану Заворотнюк краще припинити.

"Я можу бути розпусником і дурня клеїти, вибігати на футбольне поле, влаштовувати бійки в нічних клубах, але тяжхворій людині треба дати спокій. Їй боляче. Складно уявити собі жах, у якому живе ця сім'я. Краще вбийте мене, але не змушуйте брати участь у цій вакханалії", – зазначив журналіст.

У вересні у ЗМІ з'явилася інформація, що Заворотнюк тяжкохвора. Продюсер "Ласкового мая" Андрій Разін написав в Instagram, що в акторки пухлина мозку, але згодом видалив свій коментар.

Батько померлої від раку мозку російської співачки Жанни Фріске Володимир Фріске заявив, що у Заворотнюк така сама хвороба, яка була в його доньки.

Рідні акторки не коментують її стану.

Анастасія Заворотнюк народилася 3 квітня 1971 року в Астрахані. Вона стала відомою широкому загалу після ролі няні Віки в серіалі "Моя прекрасна няня". Також грала у фільмах "Код Апокаліпсису", "Мами", "Мами 3", у серіалі "Аманда О".

В акторки троє дітей: 22-річна Анна, 18-річний Майкл і однорічна Міла. Заворотнюк заміжня за фігуристом Петром Чернишовим.