Ласточкін покинув проєкт "Розсміши коміка" – його місце зайняв екссуддя шоу Ткач

У новому сезоні шоу "Розсміши коміка" Юрій Ткач пересяде із крісла судді у крісло ведучого
Фото: 1plus1_ua / Instagram

Прем'єра 17-го сезону шоу "Розсміши коміка" від студії "Квартал 95" із новим ведучим відбудеться 14 березня в ефірі телеканала "1+1".

Новим ведучим 17-го сезону шоу "Розсміши коміка" стане екссуддя проєкту, український актор комедійного жанру Юрій Ткач, повідомляють на офіційній сторінці каналу "1+1" в Instagram. Він замінить актора Ігоря Ласточкіна, який був ведучим шести попередніх сезонів розважального проєкту.

"Розкриваємо ще одну таємницю нового сезону. Ведучим шоу стане позитивний Юрій Ткач", – ідеться в повідомленні телеканала.

Прем'єру нового сезону розважального проєкту соціального спрямування заплановано на 14 березня.

28 лютого "1+1" повідомив, що українська співачка Ольга Полякова замінить Ткача в суддівському кріслі нового сезону передачі "Розсміши коміка", який посів це місце після обрання беззмінного судді і творця проєкту Володимира Зеленського президентом України.

Ведучим перших п'яти сезонів шоу "Розсміши коміка" був шоумен Дмитро Шепелєв, його змінив російський актор Віктор Васильєв, після чого у кріслі ведучого з'явилася українська співачка Настя Каменських – вона вела 11-й сезон проєкту. На зміну Каменських продюсери затвердили актора Ігоря Ласточкіна.

Із жовтня 2019 року шоу позиціонує себе як гумористичний проєкт соціального спрямування – виграні учасниками гроші переказують на благодійність, повідомляють на сайті каналу "1+1".

У разі програшу учасники зобов'язані реалізувати благодійний проєкт власним коштом.

Перший випуск гумористичного шоу "Розсміши коміка" вийшов в ефір у 2011 році на телеканалі "Інтер". У 2016 році студія "Квартал 95" розпочала зйомки шоу "Розсміши коміка. Діти".

Протягом усієї історії проєкту судді тричі вручали учасникам максимальний приз у розмірі 100 тис. грн.