Льюїс Капалді прокоментував свою дивну поведінку на Brit Awards 2020

Британський співак Льюїс Капалді підтвердив здогадки глядачів про те, що під час нагородження був п'яним
Фото: leah franchetti / Twitter

Британський музикант, володар премії Brit Awards 2020 у номінаціях "Найкращий британський сингл" і "Британський прорив року", вважає, що міг собі дозволити випити на церемонії.

23-річний британський музикант Льюїс Капалді відповів на критику в соціальних мережах, заявивши 19 лютого на своїй сторінці у Twitter, що неможливо було не відсвяткувати здобуття одразу двох нагород.

"Ви б у це повірили?" – написав тріумфатор Brit Awards 2020, підтвердивши припущення шанувальників про те, що під час церемонії нагородження він був у стані алкогольного сп'яніння.

Після того як співаку вручили нагороди, у соціальних мережах почали з'являтися коментарі, у яких користувачі засуджували Капалді за дивну поведінку, припускаючи, що він був п'яним.

Відео: Британці / YouTube

Користувачка Лея Франчетті опублікувала на своїй сторінці у Twitter фото Капалді, на якому він зображений із нагородою в одній руці і алкоголем – в інший.

Український співак Monatik, відповідаючи на запитання підписників про дивну поведінку британського артиста, припустив, що той, "можливо, був просто схвильованим".

Льюїс Капалді народився в 1996 році в Шотландії. Його пісня Someone You Loved у 2019 році очолила хіт-паради Великобританії і США.