"Love It Ритм". Опубліковано фото і відео концерту Monatik у Києві

Monatik зібрав НСК "Олімпійський"
Фото: 1plus1.ua

Український співак Monatik у Києві на території національного спортивного комплексу "Олімпійський" улаштував масштабне шоу-презентацію свого альбому "Love It Ритм": у програмі із широким застосуванням спецефектів на найбільшій сцені за історію стадіону прозвучали хіти співака.

Український співак Monatik виступив у Києві на сцені національного спортивного комплексу "Олімпійський". Про це повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

Для концерту побудували найбільшу сцену за історію "Олімпійського": її розмір – 78 на 25 метрів. Для шоу встановили 738 м&³2; led-екранів і 960 світлових приладів.

Співак виконав пісні "Кружит", Vitamin D, "Зашивает душу", "То, от чего без ума", "Глубоко" і нові композиції з альбому "Love It Ритм". Monatik також заспівав дуетом зі співачками Надею Дорофєєвою, alyona alyona і Lida Lee та своєю підопічною з проекту "Голос. Діти", Нино Басілаєю.

Режисером-постановником шок "Love It Ритм" виступив Денис Стульніков.

Знімки, зроблені на сцені в день шоу, перед його початком, оприлюднив в Instagram сам співак.

Фото й відео, зроблені на концерті, опублікував в Instagram телеведучий Юрій Горбунов.

"Monatik, браво!" – написав він.

У ролику Горбунов показав кількість людей, які прийшли на концерт: на стадіоні був аншлаг.

Деякі треки Monatik виконував, перебуваючи на даху поїзда, який курсував територією "Олімпійського", його створили спеціально для шоу "Love It Ритм". Користувачка sheremetievaanna опублікувала добірку фото й відео.

"Кружляє голову ще довго від такого шоу. Monatik – просто геній! Стільки енергії і наснаги у кожному рядку. Поїзд на НСК – це, звичайно, потужно", – зазначила вона.

"Це було щось неймовірне! Слів просто не вистачає! Як же круто, що я побула тут. Крутяцькі спецефекти, промови-послання, усі пісні вживу. Monatik, ти зібрав повний стадіон людей, що тобі підспівував і підтанцьовував, запускав хвилі трибунами! Після твого стадіону страшно купляти квитки на інші виступи, не хочеться планку понижати!" – поділилася враженнями від концерту прихильниця співака jana.kibenko.

Відео також поділилася прихильниця виконавця marinaodnodvorets.

У фіналі шоу Monatik сказав, що хотів би дати такий самий масштабний концерт знову.

"Усі, хто приїхав сюди на "Love It Ритм" – шоу і пережили все разом із нами, дякую, що відчули цю енергетику і так підтримували, як ніколи! Ми звучали в унісон, в один ритм. Я вам дякую від усього серця. Це було незабутньо, неймовірно, тому мені хочеться повторити. Сподіваюся, це станеться", – зазначив він.

Monatik народився 1 квітня 1986 року в Луцьку. Популярності виконавець набув після участі в шоу "Х-фактор" на каналі СТБ. Співак займав крісла судді на проекті "Танці з зірками" (СТБ), а також тренера вокального шоу "Голос країни" і "Голос. Діти" ("1+1").