"Маленька мавпочка, яка скручує лапки". У Лондоні визначили найгірший опис сексу

Уривок з роману Декуена: Кацура застогнав, коли під тканиною його кімоно сформувалася опуклість, яку Міюкі схопила, розминала, масажувала, стискала
Фото: prabook.com

Премію Bad Sex Award за найгірший опис сексу в художній літературі здобули письменники Дідьє Декуен із Франції та Джон Гарві з Великобританії.

Лондонський журнал Literary Review нагородив премією за найгірший опис сексу Bad Sex Award у художній літературі. Про це повідомляє The Guardian.

Цього 2019 року перемогли француз Дідьє Декуен, лауреат Гонкурівської премії 1977 року, і британець Джон Гарві.

"Кацура застогнав, коли під тканиною його кімоно сформувалася опуклість – опуклість, яку Міюкі схопила, розминала, масажувала, стискала і тиснула, член і яєчка Кацура перетворилися на єдиний пагорб, який перекочувався під її долонею. Міюкі відчувала, що маніпулює маленькою мавпочкою, яка скручує лапки", – процитували уривок із роману Дідьє Декуена Le bureau des jardins et des etangs ("Серед садів і тихих заплав").

"Вона вся палала, і жар був у ньому. Він подивився на її досконалу чорну звивистість. Її очі були голодними. Як і його власні, вони горіли вогнем і бажанням. Більше ніж спекотні, більше ніж тропічні: удвох вони наближалися до екватора. Вони стиснули одне одного так, ніби ці бурхливі обійми могли сплавити їх в одне ціле", – писав Джон Гарві в романі Pax ("Мир").

Премію Bad Sex Award журналу Literary Review вручають із 1993 року. Нею нагорджували в різні роки Стівена Кінга, Моріссі та Тоні Блера.