Maruv показала уривок концерту на забороненій в Україні платформі

Maruv заспівала для аудиторії російської соцмережі трек з українським текстом
Фото: maruvofficial / Instagram

Українська співачка Maruv, яка будує кар'єру в РФ, показала, як виступала на фестивалі російської соцмережі.

Українська співачка Maruv, яка будує кар'єру в РФ, опублікувала в Instagram анонс свого концерту, який транслювали в соцмережі "ВКонтакте".

"Живий виступ на VK Fest. Моя улюблена пісня If You Want Her", – написала співачка.

Наприкінці пісні виконавиця речитативом виконала куплет української народної пісні "Ой не ходи, Грицю". Авторство пісні приписують поетесі Марусі Чурай.

Подивитися цю публікацію в Instagram

My favorite song * "If You Want Her"

Публікація від MARUV (@maruvofficial)

Пісня If You Want Her вийшла в альбомі Hellcat Story, який Maruv презентувала 2019 року. У кліпі на цю пісню співачка постала в образі відьми.

Російську соціальну мережу "ВКонтакте" заборонили в Україні згідно з указом президента Петра Порошенка від 15 травня 2017 року.

26 березня Maruv поскаржилася, що не може виїхати з РФ, а пізніше відповіла, що кожен сам вирішує, куди йому їхати на заробітки.

Maruv стала переможницею українського нацвідбору на "Євробачення 2019". 25 лютого голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія повідомив, що під час переговорів представники НСТУ і Maruv не дійшли згоди щодо її поїздки на "Євробачення 2019" в Ізраїль. Maruv у відповідь заявила, що щиро любить Україну, але "не готова виступати з гаслами, перетворюючи перебування на "Євробаченні" на промоакції політиків".