Мати синів репера Серьоги заявила, що музикант подав на неї в суд

За словами Ололо, її сини з 1 лютого перебувають в анексованому Росією Криму
Фото: polina_lola / Instagram

Музикант Сергій Пархоменко після заяв матері своїх синів Поліни Ололо про те, що він завіз дітей в анексований Крим, звернувся до суду з позовною заявою про спростування недостовірної інформації.

Ексдружина репера Сергія Пархоменка Поліна Ололо 8 березня на своїй сторінці в Instagram заявила, що батько її синів подав на неї в суд.

За словами Ололо, Пархоменко звернувся до суду з позовом про захист честі, гідності та ділової репутації, а також про спростування недостовірної інформації.

"Я б спростувала будь-яку брехню, але я ніколи не брехала", – прокоментувала позовні заяви Пархоменка Ололо.

Ексдружина артиста підкреслила, що оприлюднила лише частину інформації. "Усі викриття ще попереду. Кожне слово, сказане мною під час інтерв'ю, – правда", – написала Ололо.

Раніше колишня цивільна дружина музиканта Сергія Пархоменка Поліна Ололо повідомила, що 1 лютого її сини – 11-річний Марк і дев'ятирічний Платон – в'їхали в анексований Росією Крим, і відтоді їй нічого не відомо про місцеперебування дітей.

Артист Сергій Пархоменко (сценічні псевдоніми – репер Серьога і Поліграф ШарикOFF) став знаменитим після виходу пісні "Черный бумер".

Офіційно співак жодного разу не був одруженим. У стосунках із цивільною дружиною Поліною в артиста народилося двоє синів – Марк і Платон. У 2014 році Серьога зняв синів у кліпі "Твой любимый клоун". У 2015 році Пархоменко пішов із сім'ї.

Поліна Ололо після розставання із Сергієм Пархоменком народила дочку у стосунках із чоловіком, імені якого не називає.