Мазур розповіла, чому дозволила 12-річному синові стати платиновим блондином

Мазур: Якщо бунт не можеш придушити – треба його очолити
Фото: allamazurofficial / Instagram

Українська телеведуча Алла Мазур оприлюднила в мережі знімки 12-річного сина Артема.

54-річна українська телеведуча Алла Мазур на своїй сторінці в Instagram оприлюднила знімки, на яких зображено її 12-річного сина Артема з новим кольором волосся – із шатена він перетворився на платинового блондина.

За словами Мазур, перш ніж дозволити синові змінити колір волосся, вони з ним довго сперечалися. Як аргумент син Мазур навів той факт, що його однокласники мають кольорове волосся.

Мазур також згадала, що в юності й сама якийсь час була білявкою. Ухвалити рішення ведучій допомогла порада психолога про те, що дитині краще пережити такий досвід зараз, а не коли син стане дорослим.

"Якщо бунт не можеш придушити – треба його очолити. Сподіваюся, що до осені він цим награється і ми якось наблизимо його світлі кучері до шкільного формату", – резюмувала Мазур.

Такий вигляд син ведучої мав до фарбування волосся.

Фото: allamazurofficial / Instagram

Мазур народила сина влітку 2008 року.

У листопаді 2019 року телеведуча заявила, що в неї діагностували онкологію. За словами Мазур, розповісти громадськості про свій діагноз вона зважилася, порадившись із друзями, сім'єю та колегами.

19 травня 2020 року телеведуча повідомила, що основна частина лікування позаду. У липні Мазур зізналася, що лікарі дають обнадійливі прогнози.