Мейхер розповіла, як вибрала партнера для участі в "Танцях з зірками"

Мейхер: Вірю, що наша пара з кожним танцем дивуватиме все більше й більше
Фото: nadyameiher / Instagram

За словами співачки та актриси Надії Мейхер, вона шукала партнера, який би зміг на час участі у танцювальному проєкті "Танці з зірками" "приручити дику кішку".

Учасниця нового сезону шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1" актриса і співачка Надія Мейхер на своїй сторінці в Instagram заявила, що вийде на паркет у парі з багаторазовим чемпіоном міжнародних танцювальних турнірів Кирилом Васюком.

За словами Мейхер, погодившись узяти участь у шоу, вона хотіла знайти партнера, який би мав чуттєвість і водночас не придушував її енергетики.

"Я шукала партнера, який би зміг завдяки своїм внутрішнім якостям на час проєкту "приручити дику кішку", – розповіла вона.

Мейхер підкреслила, що знайшла ці риси у професійному танцюристі Кирилові Васюку.

"Вірю, що наша пара з кожним танцем дивуватиме все більше й більше", – підсумувала вона.

Прем'єра першого сезону шоу "Танці з зірками" відбулася в жовтні 2006 року. Старт нового сезону танцювального проєкту заплановано на осінь 2020 року.

Судити виступи зірок будуть прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар, хореограф Влад Яма та народний артист України, лауреат трьох міжнародних танцювальних конкурсів хореограф Григорій Чапкіс.

15 липня перший учасник шоу "Танці з зірками" Олег Винник у межах танцювального челенджу кинув виклик Мейхер, запросивши її стати учасницею шоу. Тренером Винника стала українська танцівниця Олена Шоптенко.

17 липня Мейхер підтвердила участь у шоу – актриса виступатиме на паркеті вдруге. 2006 року Мейхер уже була учасницею проєкту.