"Ми на тебе дуже чекаємо". Сестра Фріске показала фото семирічного племінника

Платон народився навесні 2013 року. Фріске померла влітку 2015-го
Фото: friske_natalia / Instagram

7 квітня синові російської співачки Жанни Фріске, яка померла 2015 року, виповнилося сім років. Сестра артистки Наталія Фріске привітала племінника з днем народження.

Рідна сестра покійної російської співачки Жанни Фріске Наталія Фріске опублікувала в Instagram серію фотографій, на яких зображений її племінник Платон.

"Мій маленький принце, пам'ятаю, коли вперше побачила тебе, плакала від щастя. Це був чарівний момент! Коли мені сказали, що ти народився, щастю не було меж. Знай, ми тебе любимо й дуже на тебе чекаємо. Я вірю, що настане день, коли ти все зрозумієш і прийдеш до нас, а ми наберемося терпіння й будемо чекати", – підписала публікацію Фріске.

Російська співачка Жанна Фріске померла 15 червня 2015 року після важкої хвороби. За два роки до смерті в неї народився син Платон – наразі хлопчик живе зі своїм батьком, телеведучим Дмитром Шепелєвим.

Шепелєв уникає спілкування з родичами Фріске і не дозволяє їм бачитися із Платоном.

В інтерв'ю Ксенії Собчак Шепелєв заявив, що у Фріске були складні стосунки з батьком. За словами Шепелєва, співачка попереджала, що її батько може йому "паскудити".

Відео: Ксения Собчак / YouTube