"Ми всі маємо "прийняти біль". Йовович із заплаканою донькою на руках розповіла про вихід із пандемії

Йовович: Я знаю, що це "наше право" не носити масок, але я відчуваю, що ми зобов'язані піклуватися і поважати одне одного
Фото: millajovovich / Instagram

44-річна американська актриса Мілла Йовович закликала американців носити маски.

44-річна американська актриса українського походження Мілла Йовович на своїй сторінці в Instagram оприлюднила фото, для якого позувала з п'ятимісячною донькою Ошун на руках.

На знімку дівчинка плаче.

"Я хотіла поділитися цією кумедною фотографією, але я також хочу по-дружньому нагадати всім, щоб ви залишалися в безпеці", – написала вона.

Йовович закликала американців носити маски.

"Чи знаєте ви, що носіння маски знижує ваші шанси захворіти на 85%? Ми могли б вийти з цих обмежень за три-чотири тижні, якби всі зробили новою звичкою носити маску. Я знаю, що це некомфортно, але ми всі маємо "прийняти біль", як люблять говорити мої військові друзі, і знати, що наш нинішній дискомфорт урятує життя, а також приведе до того, що наша країна зможе повернутися раніше. Це не політика. Це наука. І немає волі над наукою. Я знаю, що це "наше право" не носити масок, але я відчуваю, що ми зобов'язані піклуватися і поважати одне одного", – заявила актриса.

Йовович заміжня за режисером Полом Андерсоном. У пари три доньки: середня, Дашиел, народилася 1 квітня 2015 року, старша, Ева Габо, – 3 листопада 2007 року.

У серпні 2019 року Йовович, повідомляючи про нову вагітність, зізналася, що до цього пережила викидень. 2 лютого Йовович стала мамою втретє.

Спалах COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса, загальна кількість інфікованих у світі перевищила 13,8 млн, із них понад 7,7 млн одужало, приблизно 589,9 тис. померло.