Мішель Обама оприлюднила фото зі своєю 82-річною мамою

Під час президентської каденції чоловіка мати Мішель Обами жила із сім’єю доньки в Білому домі
Фото:ЕРА

Дружина 44-го президента США Барака Обами Мішель зізналася, що під час карантину підтримує зв'язок зі своєю 82-річною мамою Маріан Робінсон за допомогою телефонного зв’язку.

Колишня перша леді США Мішель Обама на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото зі своєю мамою, 82-річною Маріан Робінсон.

"Просте спілкування з мамою ніколи не припинить покращувати мені настрій", – зізналася Обама, нагадавши про необхідність підтримувати зв'язок на відстані з батьками.

"Якщо ви не знаєте, з чого почати розмову, розкажіть про те, як важливо залишатися в безпеці", – підкреслила Обама.

Раніше Обама зізналася, що мама виховувала її занадто м'яко, дозволяючи конфліктувати із сусідськими дітьми та власним дідусем. "Вона і мій батько Фрейзер дозволяли нам із братом залишатися самими собою", – зізналася Обама.

Маріан Робінсон (дівоче прізвище Шилдс) народилася 1937 року в Чикаго. У 1960 році вона вийшла заміж за Фрейзера Робінсона. У пари народилося двоє дітей – син Крейг (1962) і донька Мішель (1964). У 1992 році Мішель вийшла заміж за Барака Обаму, майбутнього президента США.

Під час президентської каденції Барака Обами (20 січня 2009 – 20 січня 2017), мати Мішель жила в Білому домі, допомагаючи з вихованням дітей. Зараз вона живе окремо від сім'ї доньки.