Модель Victoria's Secret Госк зізналася, що подолала алкогольну залежність

Госк: Мені знадобився певний час, щоб зрозуміти, що всі мої проблеми почалися з мене самої
Фото: hoskelsa / Instagram

Шведська модель Ельза Госк зізналася, що у неї були проблеми в житті через вживання алкоголю.

Шведська модель Ельза Госк, яка працює для американського бренда білизни Victoria's Secret, розмістила в Instagram колаж зі своїх фотографій на обкладинках журналів.

"Десять років тому я була дуже розгублена, у мене не було роботи, тому я вирішила переїхати в Нью-Йорк. Нью-Йорк був приголомшливим, і я розгубилася ще більше. Мені знадобився певний час, щоб зрозуміти, що всі мої проблеми почалися з мене самої. Коли я очистилася і стала вести тверезий спосіб життя, усвідомивши, що була алкоголічкою, зрозуміла, що існує цілий світ, який живе тверезо. Я зустріла дивовижних людей та друзів і поступово знову знайшла себе", – написала вона.

Госк зазначила, що публікує деякі зі своїх улюблених обкладинок десятиліття.

"У цей новий рік я бажаю всім вам любові, здоров'я і щастя. І, якщо ви боретеся і почуваєтеся розгубленими з якихось причин, це нормально. Я сподіваюся, що ви знайдете в собі сили рухатися далі і стати щасливими", – написала модель.

Ельза Госк народилася 7 листопада 1988 року. Із 2015 року вона співпрацює з американським брендом білизни Victoria's Secret.

Госк знімалася в рекламі для ACO, Aerie, Bik Bok, Boomerang, Casall, Country Road, Dagmar, Fornarina, Garage, Gemma, Guess, H&M Divided, House of Dagmar, Ichi, Indiska, Lancaster, levi's, Maxstudio, Oriflame, Rodebjer, Tiger of Sweden, Vagabond, Sandra Backlund.