Могилевська: Мій чоловік мені каже, що йому ніхто не говорив таких жорстких слів, як я. Але і стільки ніжності в житті він не відчував

Могилевська: Я закохана
Скріншот: Люкс-ФМ / YouTube

Українська співачка Наталія Могилевська зізналася, що будує стосунки з чоловіком, але не називає його, оскільки, як вона вважає, стосунки мають визріти.

Українська співачка Наталія Могилевська у програмі "Слава+" на YouTube-каналі "Люкс-ФМ" зізналася, що закохана, але не стала називати імені коханого.

"Я не можу сказати, тому що відразу стане зрозуміло, хто він і яка його професія", – прокоментувала вона.

Співачка зазначила, що, на її думку, щастя любить тишу.

"Я закохана. Але стосунки мають визріти. Коли ми тільки знайомимося, нам багато чого здається, але життя потім ставить усе на свої місця. Тому я б почекала", – сказала вона.

Співачка зазначила, що її коханий сприймає критику з її боку.

"Мій чоловік мені каже, що мені ніхто ніколи не казав таких жорстких слів, як ти, навіть мій найближчий друг – він не зважився. Але і стільки ніжності я ніколи в житті не відчував. І жодна жінка мені не говорила і так мною не захоплювалася", – розповіла співачка.

Наталія Могилевська народилася 2 серпня 1975 року. У 2004 році їй надали звання народної артистки України.

Співачка двічі була заміжня. Із першим чоловіком, бізнесменом Дмитром Чалим, вона жила із 2004-го до 2005 року. Із другим чоловіком, бізнесменом Єгором Долініним, із 2006-го до 2011-го.