Молодший син Джексона купив особняк за $2,6 млн по сусідству із Траволтою

Молодший син Джексона веде блог на YouTube
Скріншот: Family Film / YouTube

Молодший син покійного короля попмузики Майкла Джексона Бігі Джексон на своє 18-річчя придбав особняк вартістю $2,6 млн.

Перше власне житло 18-річного Бігі Джексона розташоване в Каліфорнії на закритій території, повідомляє американський тижневик Variety.

Бігі Джексон заплатив за маєток $2,6 млн. На його території розташовані два газони, басейн, три гаражі, а в будинку є шість спалень і сім ванних кімнат.

Видання повідомляє, що особняк було побудовано 30 років тому, а напередодні купівлі в ньому зробили капітальний ремонт. По сусідству з особняком молодшого сина Джексона розташований будинок американського актора Джона Траволти.

Молодший син Джексона раніше був відомий як Прінс Джексон і Бланкет, але подорослішавши, спадкоємець короля попмузики змінив ім'я на Бігі.

До повноліття Бланкет ріс у маєтку свого батька "Неверленд" разом зі старшими братом і сестрою.

У 2017 році старша сестра Періс Джексон придбала особняк за $2 млн у пустелі Каньйон Топанга, а за кілька місяців старший син Джексона Майкл Джексон – молодший заплатив $2,2 млн за маєток у Каліфорнії.

Бігі Джексон є відомим у США YouTube-блогером – спадкоємець Майкла Джексона разом зі старшим братом публікує на каналі кінорецензії.

Американський співак і композитор Майкл Джексон помер у 2009 році, залишивши, за інформацією ЗМІ, спадщину в розмірі $300 млн.