"Нарешті знову можу обійняти любого Кіркорова". Стоцька показала обійми з колишнім продюсером

Стоцька і Кіркоров знайомі з 2002 року
Фото: 100tskaya / Instagram

Російська співачка українського походження Анастасія Стоцька 2002 року стала підопічною співака і продюсера Філіпа Кіркорова. За словами артистки, в той час вона була в нього закохана.

Російська співачка українського походження Анастасія Стоцька оприлюднила в Instagram фото, на якому зображена разом зі своїм експродюсером, артистом Філіпом Кіркоровим.

Співачка зустрілася з колишнім продюсером з нагоди дня народження його сина Мартіна, якому виповнилося вісім років.

"Я нарешті знову можу обійняти дорогого любого Кіркорова. Обожнюю!" – написала вона.

Співачка набула популярності після участі в Міжнародному конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля 2003" в Юрмалі, де завоювала Гран-прі.

Кіркоров продюсував Стоцьку з 2002 року. 2019 року в інтерв'ю Лері Кудрявцевій, ведучій передачі "Секрет на миллион", яка виходить на каналі НТВ, Стоцька заявила, що їх із Кіркоровим пов'язували не тільки робочі, але й особисті стосунки.

"Він мене зачарував. Я, звичайно, була в нього закоханою. І зараз, коли він з'являється на горизонті, я боюся", – заявила вона.

Відео: НТВ / YouTube

У другому шлюбі з ресторатором Сергієм Абгаряном співачка стала двічі мамою. Подружжя виховує сина Олександра (2011) і дочку Віру (2017).

Після народження первістка Стоцька заявила, що блокуватиме всіх користувачів Instagram, які в коментарях напишуть, що її син схожий на співака Філіпа Кіркорова.