"Який же гармонійний вигляд мають разом, не те що із зухвалою вискочкою". Син Джигарханяна показав свіже фото батька

Після розлучення із Цимбалюк-Романовською Джигарханян возз'єднався зі своєю другою дружиною
Фото: st_jigar / Instagram

54-річний син російського актора Армена Джигарханяна Степан Джигарханян радий, що батько возз'єднався з його матір'ю – колишньою актрисою Тетяною Власовою, із якою був одружений до шлюбу з піаністкою Віталіною Цимбалюк-Романовською.

54-річний актор Степан Джигарханян, який проживає у США, на своїй сторінці в Instagram опублікував знімок, на якому зображені його батьки – 84-річний актор і режисер Армен Джигарханян та його 77-річна друга дружина, колишня актриса Тетяна Власова.

За словами Джигарханяна-молодшого, його батьки знову живуть разом.

"Рідко викладаю фото батьків, але цього разу хочу поділитися надпозитивом, який напередодні надійшов від них. Так, розпал літа в Москві не балує спекою, проте моїм усе байдуже! Головне – разом і вдома!" – підписав він фото.

"Який же гармонійний вигляд мають разом, не те що колись, із зухвалою вискочкою. Гидко згадати", – відреагували на фото шанувальники актора.

"Справедливість узяла гору", – прокоментували знімок пари фоловери сина актора.

Армен Джигарханян народився 1935 року у Вірменії. Актор відомий за ролями у фільмах "Здрастуй, це я!", "Нові пригоди невловимих", "Собака на сіні", "Здрастуйте, я ваша тітка", "Місце зустрічі змінити не можна", "Місто Зеро", "Паспорт", "Царевбивця".

Власова і Джигарханян одружилися 1967 року. Пара розлучилася, проживши разом 49 років.

2016 року актор узаконив стосунки з піаністкою Віталіною Цимбалюк-Романовською, з якою був знайомий приблизно 15 років. Різниця у віці між подружжям становила 43 роки.

Пара розлучилася 27 листопада 2017 року. Новий 2020 рік артист зустрічав у компанії ексдружини Власової, яка звинуватила Цимбалюк-Романовську в тому, що та підірвала здоров'я Джигарханяна.